Aluejohtaja Etelä-Suomeen, rakennusala

Etsimme asiakkaallemme

ALUEJOHTAJAA ETELÄ-SUOMEEN

Asiakasyrityksemme toimintojen kasvaessa haetaan nyt uuteen positioon aluejohtajaa Helsingin toimipisteeseen. Kyseessä on hyvämainen ja taloudellisesti vakaalla pohjalla oleva toimija, jonka päätoiminnot ovat sisäsuomessa. 

Tehtäviisi kuuluu yksikön tulosvastuullinen johtaminen ja kehittäminen, budjetin laadintaa ja laskujen hyväksyntää, sekä muita toimiston perusrutiineja. Olet mukana päivittäisessä kentän ja asiakasrajapinnan toiminnoissa. Vastaat asiakkuuksien hoidosta ja osallistut asiakashankintaan. Toimenkuva on monipuolinen ja muokkautuu ajan kanssa. Tehtävissäsi vastaat toimitusjohtajalle. 

Odotamme sinulta hyviä asiakaspalvelu- ja esimiestaitoja, myyntihenkistä ja asenteellista otetta. Lisäksi aikaisempaa kokemusta korjausrakentamisen ja/tai uudispuolen työkohteiden läpivienneistä. Hallitset nykyaikaisten IT -laitteiden ja ohjelmistojen käytön ja sinulta luonnistuu dokumenttien teko.

Soita Tommille tai laita viestiä, halutessasi voit jättää myös hakemuksen linkistä: http://selekta.likeit.fi/apply/18354012

Luottamukselliset yhteydenotot: 
Tommi Kerajärvi
Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.