Digi-insinööri rakennusalalle

Haemme asiakasyrityksellemme

DIGI-INSINÖÖRIÄ RAKENNUSALALLE

Asiakasyrityksemme on innovatiivinen ja nykyaikainen asiakaslähtöinen toimija, jonka erikoisosaamisena on rakennusalan digitalisointi korkeatasoisen teknologian avulla. He tarjoavat sinulle loistavan mahdollisuuden päästä mukaan osaksi huippujoukkuetta, joka koostuu eri osa-alueiden asiantuntijoista. Yrityksen toimipiste sijaitsee Espoossa hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Työtehtäväsi:
Digi-insinöörin tehtävissäsi hoidat asiakkaiden rakennustyömaiden datankeräyksen ja analysoinnin sekä raportoimisen.
 Työmaiden datankeräyslähteitä ovat mm. drone-, video- ja kamerakuvat sekä erityyppiset anturit. Näiden pohjalta tuotat raporttia mm. työturvallisuudesta, laatumatriisista, olosuhteista ja antureiden antamista tiedoista. 
Viikoittaiset työtehtäväsi koostuvat työmaakäynneistä ja toimistolla työskentelystä, osa töistäsi on mahdollista tehdä myös etätyönä. 
Työmaakäynnit hoituvat yhtiön autolla, joten omaa autoa et työssäsi tarvitse. Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen ja notkean organisaation taustatuen, lisäksi pääset osallistumaan myös tuotekehitykseen.

Odotamme sinulta:
– rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta.
– sujuvaa suomen sekä englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista
– aikaisempaa työmaakokemusta työnjohtajan tai työmaainsinöörin tehtävistä
– hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja asiakasyhteistyöhön
– työmaiden käytäntöjen hallintaa työturvallisuuden ja laadun osalta
– aitoa kiinnostusta parantaa rakentamisen tuottavuutta nykyteknologian avulla

Haku tehtävään:
Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille. Aloitamme hakijoiden haastattelut ja esittelyt jo hakuvaiheessa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehdään haustasi helppoa. Soita Tommilta lisätietoja tästä tehtävästä numerosta: 040 8200 917 ja laitetaan homma käyntiin!
Voit myös halutessasi lähettää hakemuksesi sähköpostitse tai hakulomakkeen kautta: http://selekta.likeit.fi/apply/19806475
Lupaus: Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi

Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.