Elementtiasennustyönjohtaja

Haemme asiakkaallemme asuntorakentamiseen

ELEMENTTIASENNUSTYÖNJOHTAJAA

vaativaan kohteeseen Helsinkiin.

Asiakasyrityksemme on hyvämainen ja arvostettu rakennusalan toimija. Asiakaslähtöinen ja intohimoinen tekeminen näkyy ammattiylpeytenä kaikessa toiminnassa. Tämä jättää jälkeensä laadukkaan kokonaisuuden ja hyvän asiakastyytyväisyyden.

He tarjoavat sinulle laadukkaat työkalut ja kilpailukykyisen palkan. Mielenkiintoisia työkohteita ja hyvät työkaverit. Voit myös halutessasi osallistua muuhunkin työnjohtoon tapauskohtaisesti.

Sinulta löytyy hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta. Omaat useamman vuoden kokemuksen betonirakenteiden työnjohtotehtävistä, arvostamme aiempaa näyttöä vaativista betonirakentamisen kohteista. Vastaat tehtävissäsi työmaan vastaavalle mestarille.

Odotamme sinulta:
– Rakennusmestarin, tai insinöörin koulutusta
– Betonityönjohtajan pätevyyttä
– Aikaisempaa kokemusta vaativista betonirakentamisen kohteista 
– Hyviä yhteistyö- ja johtamistaitoja
– Joustavuutta
– Sujuvaa suomen kielen taitoa
– Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
– Hyviä IT -taitoja

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi
Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Soita tai laita viestiä: puh. 040 8200 917. Voit myös lähettää hakemuksen suoraan hakulomakkeen kautta linkistä: http://selekta.likeit.fi/apply/16834060 

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.