Hankintainsinööri, rakennusala

Etsimme rakennusalalla toimivalle asiakasyrityksellemme

HANKINTAINSINÖÖRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyritykseemme Espooseen. Asiakasyrityksemme on kotimainen korjaus- ja uudisrakentamiseen keskittynyt rakennusliike. He tarjoavat sinulle mielenkiintoisia laskentakohteita, hyvän palkkauksen ja tueksesi saat ammattimaisen tiimin taustatuen sekä kattavan perehdytyksen.

Tehtävissäsi hoidat tarjouskyselyt ja -vertailut sekä osallistut tarjousneuvotteluihin ja vuosisopimushankintojen valmisteluihin. Teet yhteistyötä  työmaan kanssa ja autat materiaalihankinnoissa.

Haemme tehtävään oppimishaluista hyvän asenteen omaavaa rakennusalan teknisen koulutuksen saanutta henkilöä (rakennusmestari, -insinööri). Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä tai rakennustyömaalla työskentelyn esim työmaainsinöörin tehtävissä. Odotamme sinulta hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja, sekä hallitset numerot ja olet tuloshakuinen. 

Tehtävä edellyttää sujuvaa suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa.

Soita Tommilta lisätietoja 8-17 välillä tai lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostitse: tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi 
Halutessasi voit lähettää hakemuksesi lomakkeen kautta: http://selekta.likeit.fi/apply/22044982

Kaikki työnhakuusi liittyvät asiat käsitellään luottamuksellisti. Toimimme hakijalähtöisesti eivätkä tietosi välity kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. 

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi
Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Aloitamme hakijoiden käsittelyn jo hakuaikana ja etenemme tarvittaessa nopeastikin esittelyvaiheeseen asiakasyritykseemme.

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.