Hotellikohteeseen vastaava työnjohtaja

Etsimme asiakkaallemme Helsinkiin

HOTELLIKOHTEESEEN VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksellämme on alkamassa hotellin uudiskohde Helsingissä ja haemme tähän kokenutta vastaavaa työnjohtajaa.  

Asiakasyrityksemme on valtakunnallisesti toimiva rakennusliike. Vaikka yritys on kokoluokaltaan isompi toimija on yksikön toiminta notkea ja käytännönläheinen. Ylimääräistä byrokratiaa on pyritty vähentämään jotta aikaa jää enemmän itse rakennustyönjohdon vaativiin tehtäviin. Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja motivoivan tulospalkkion. Lisäksi saat ympärillesi ammattimaisen organisaation taustatuen ja osaavat kollegat.

Tehtävässäsi johdat työmaata ja huolehdit aikatauluksesta sekä kustannuksista. Varmistat että työmaallasi työskentelevät ammattilaiset suorittavat työvaiheet laadukkaasti ja alusta loppuun, ajallaan.
Teet yhteistyötä niin omien työntekijöiden kuin alihankkijoiden kanssa ja sinulla pysyy ohjakset käsissä, kykenet itsenäisiin päätöksiin ajoittain hektisissäkin tilanteissa.

Odotamme sinulta:
– Rakennusmestarin tai -insinöörin opintoja
– Aikaisempaa kokemusta asunto- tai toimitilakohteiden läpivienneistä
– Hyviä yhteistyö- ja johtamistaitoja
– Kykyä itsenäisiin ratkaisuihin
– Sujuvaa suomen kielen taitoa
– Nykyaikaisia IT -laitteiden ja ohjelmistojen käyttötaitoja (perustaidot)

Soita tai laita hakemus niin keskustellaan tehtävästä yksityiskohtaisemmin.
Hakemuksen linkki: http://selekta.likeit.fi/apply/18449099

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi
Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.