Huoltopäivystäjä, kiinteistöala

Haemme asiakkaallemme pk-seudulle

HUOLTOPÄIVYSTÄJÄÄ

Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille ja aloitamme haastattelut ja esittelyt jo hakuaikana. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Asiakasyrityksemme on kotimainen pitkään toiminut suomalainen kiinteistöpalveluihin erikoistunut yritys. Asiakkailleen he ovat kumppani, joka hoitaa luotettavasti ja ammattitaidolla kiinteistöjen akuutit ongelmatilanteet virka-ajan ulkopuolella. Toiminta kattaa pääkaupunkiseudun ja lähikunnat. 

Tehtäväsi on päivystää ja auttaa asukkaita sekä viranomaisia kiinteistöissä tapahtuvissa ongelmissa ja erilaisissa arjen hätätilanteissa. Tilanteita on hyvin erilaisia ja kaikkiin soittoihin vastataan. Sinun tulee arvioida, mitä toimenpiteitä päivystystehtävä vaatii.

Tehtävä on päivystysluonteinen ja työaika on klo 15-08 arkisin, 24h pyhäpäivisin ja viikonloppuisin. Työtä tehdään vuoroviikoin. Yhden viikon päivystyksen jälkeen on viikon lepojakso, jonka lisäksi jokaiselle kahdeksan viikon ajanjaksolle sisältyy yksi torstaista maanantaihin kestävä päivystysvuoro, joka sijoittuu lepojaksolle. Päivystyksiä saa tehdä kotoa käsin.

Asiaakkamme tarjoaa sinulle:
– Vakituisen työsuhteen
– Kiinteän kk-palkan
– Monipuolisen, haastavan ja mielenkiintoisen työtehtävän
– Vapaan ja itsenäisen sekä vastuullisen työn
– Päivystyksen ajaksi käyttöösi työauton ja tarvittavan tekniikan sekä turvavälineet

Asiakkaamme odottaa sinulta:
– Ajokorttia
– Kiinteistöalan ammattitutkinto katsotaan eduksi
– 1-5 vuoden työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä
– Äidinkielen tasoista suomenkielen hallintaa
– Avoimuutta ja positiivista asennetta
– Korkeaa työmoraalia
– Hyvää tilannetajua ja palveluhenkisyyttä
– Ratkaisukeskeistä työotetta
– Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
– Yhteistyötaitoja kollegoiden välisten konsultoinnin osalta
– Tehtävään valitulle henkilölle suoritetaan turvaselvitys, joten taustasi tulee olla nuhteeton. 

Tehtävä on ajoittain vaativaa ja rankkaa, sopii henkilölle joka pystyy muokkautumaan tilanteisiin ja toimintamalleihin sekä kestää painetta. Nöyrällä asenteella oleva oppimiskykyinen henkilö jolle työsykli sopii pärjää tässä. Tämä on hyvä huomioida. 

Soita Tommille tai laita viestiä jos kiinnostuksesi heräsi. Aloitetaan nopea ja helppo hakuprosessi heti tai toiveidesi mukaan.
Halutessasi voit lähettää hakemuksen hakulomakkeen kautta linkistä: http://selekta.likeit.fi/apply/21309725

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi

Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.