Konepajapiirtäjä

Haemme asiakkaallemme pk-seudulle

KONEPAJAPIIRTÄJÄÄ

Asiaskasyrityksemme on teräsurakointiin keskittynyt yritys ja tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille. He tarjoavat sinulle kilpailukykyisen palkkaksen sekä motivoivan työympäristön.

Tehtävissäsi sinun tulee tuntea rakennepiirustukset, joiden pohjalta piirrät työ- ja valmistepiirustukset tuotantoon. Sinulta löytyy jo aikasempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Koulutukseltasi olet metallialan insinööri tai teknikko. Käytät työssäsi Vertex -ohjelmistoa.

Aloitamme hakijoiden esittelyn tilaajallemme jo hakuprosessin aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa:
Tommi Kerajärvi

Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Soita tai laita viestiä: puh. 040 8200 917. Voit myös lähettää hakemuksen suoraan hakulomakkeen kautta linkistä: http://selekta.likeit.fi/apply/19566474

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.