Kustannuslaskija

Etsimme asiakasyrityksellemme

LASKENTA-/KUSTANNUSINSINÖÖRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme Espooseen. Asiakasyrityksemme on kotimainen korjaus- ja uudisrakentamiseen keskittynyt rakennusliike. He tarjoavat sinulle mielenkiintoisia laskentakohteita, hyvän palkkauksen ja tueksesi saat ammattimaisen tiimin taustatuen sekä kattavan perehdytyksen.

Työtehtäviisi kuuluu kustannuslaskenta korjaus- ja uudisrakentamisen urakkakohteissa. Käytännössä vastuullasi on mm. tarjouskyselyt, hinnoittelu ja määrälaskenta sekä muut yleiset laskenta-/kustannusinsinöörin työtehtävät. 

Odotamme sinulta
– Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusmestari- tai insinööri, DI)

– Aiempaa kokemusta määrä- tai kustannuslaskentatehtävistä
– Hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja
– Organisointitaitoja ja hyvää ajanhallintaa

– Sujuvaa suomenkielen taitoa
– Hyviä IT -taitoja

Soita Tommilta lisätietoja 8-17 välillä tai lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostitse: tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi 
Halutessasi voit lähettää hakemuksesi lomakkeen kautta: http://selekta.likeit.fi/apply/21949283

Kaikki työnhakuusi liittyvät asiat käsitellään luottamuksellisti. Toimimme hakijalähtöisesti eivätkä tietosi välity kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi.

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi
Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Aloitamme hakijoiden käsittelyn jo hakuaikana ja etenemme tarvittaessa nopeastikin esittelyvaiheeseen asiakasyritykseemme.

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.