Laatuinsinööri rakennusalalle, pk-seutu

Haemme Vantaalla toimivalle asiakkaallemme

LAATUINSINÖÖRIÄ RAKENNUSALALLE

Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on kasvanut tasaisesti tehden hyvää tulosta vuosi vuodelta. He ovat keskittyneet pientaloasuntojen ja toimitilatuotannon lisäksi koulujen, sekä hoiva- ja päiväkotien rakentamiseen.
Kyseessä on valtakunnallisesti toimiva kotimainen hyvämaineinen rakennusalan konserni. He tarjoavat sinulle kilpailukykyisen palkan, hyvät työkalut ja työkaverit tehtävissäsi onnistumiseen. Lisäksi nykyaikainen ja kehittyvä organisaatio sekä toimintatapa takaa paljon mielekästä tekemistä matalan rakentamisen parissa.

Voit olla jo kokenut konkari tai vastavalmistunut urasi alkutaipaleella oleva nainen tai mies. Saat tehtävääsi hyvän ja kattavan perehdytyksen.

Työtehtävissäsi toimit tärkeässä roolissa pk-seudun työmailla ja autat vastaavaa mestaria mm. TR-mittauksissa ja AVI:n paperiasioissa, lisäksi tehtäviisi kuuluu työmaa- ja laatukansioiden tekoa. Toimit myös työturvallisuuskoordinaattorina ja valmistelet luovutukset sekä huolehdit siitä, että kaikilla hoidossasi olevilla työmailla olisi yhdenmukaiset käytännöt, tämä edesauttaa vuositarkastusten tekoa. Koordinoit myös vuositakuukorjauksia yhteistyössä kohteen vastaavan mestarin kanssa.

Asemapaikkasi on Vantaalla moderneissa toimitiloissa keskeisellä sijainnilla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työmaat sijaitsevat pk-seudulla ja työmaakäynteihin saat käyttöösi yhtiön auton, joten et välttämättä tarvitse omaa autoa näiden välillä kulkemiseen.

Odotamme sinulta:
– Rakennusalan koulutus, esim insinööri tai DI
– Kehittymishalua
– Hyviä yhteistyötaitoja
– Kykyä itsenäisiin ratkaisuihin
– Sujuvaa suomen kielen kirjallista taitoa
– Hyviä IT -taitoja
– Vähintään B-ajokorttia

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi
Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Soita minulle tai lähetä hakemuksesi linkin kautta tai suoraan sähköpostiini, niin keskustellaan yksityiskohtaisemmin tästä toimeksiannosta.
Hakulinkki: http://selekta.likeit.fi/apply/17944616

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.