Laskentainsinööri/-päällikkö

Etsimme rakennusalalla toimivalle asiakkaallemme Helsinkiin

LASKENTAINSINÖÖRIÄ-/PÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyritykseemme. Asiakasyrityksemme on vakavarainen valtakunnallisesti toimiva asuntorakennuttaja. He tarjoavat sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut. 

Tehtävissäsi toimit osana teknistä toimistoa. Teknisen toimiston vastuulla on tuotannon toimintatapojen yhtenäistäminen ja tuotannon aloitus- ja onnistumisedellytysten varmistaminen sekä tuotannon tukeminen. Tekninen toimisto muodostuu laskennasta, valvonnasta sekä tuotannon tuki ja kehitys -toiminnosta.

Tehtävissäsi olet keskeisessä roolissa asuntohankkeiden kustannusrakenteen määrittelyssä hankesuunnitteluvaiheesta alkaen. Laadit kustannusarvioita kuten esim. määrälaskentaa ja hinnoittelua yhteistyössä hankinnan ja toteutuksen kanssa. Lisäksi osallistut myös suunnittelun ja tuotekehityksen kustannusohjaukseen. Tietomallin käytön hallinta katsotaan eduksi. 

Koulutukseltasi olet rakennusinsinööri tai -mestari. Tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta rakennusalan kustannuslaskentatehtävistä. Myös aikaisempi työmaakokemus rakennustyömaalta katsotaan eduksi. 

Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, oma-aloitteinen, järjestelmällinen, tavoitteellinen ja joustava. Hallitset kirjallisesti ja suullisesti suomen ja englannin kielet.

Soita tai lähetä hakemus sähköpostitse tai linkin kautta niin keskustellaan tehtävästä tarkemmin.
Linkki hakemukselle: http://selekta.likeit.fi/apply/17515068

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi

Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.