Laskentainsinööri rakennusalalle

Etsimme asiakasyrityksellemme

LASKENTA-/KUSTANNUSINSINÖÖRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteeseen. 

Asiakasyrityksemme on kotimainen korjausrakentamiseen keskittynyt valtakunnallinen toimija. Helsingin toimipiste sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. He toimivat asiakaslähtöisesti luotettavalla ja rehellisellä otteella. Saat ympärillesi ammattimaisen ja hyvin johdetun työyhteisön joka antaa sinulle hyvät valmiudet tehtävässäsi onnistumiseen. 

Työtehtäviisi kuuluu julkisten kohteiden hinnoittelu Jydacom:lla jonka käyttötuntemus on eduksi. Kohteet ovat kokoluokiltaan 5-20 miljoonan euron korjauskohteita. Laskentaan on tulossa hyviä ja mielenkiintoisia hankkeita. Tapauskohtaisesti osallistut myös ennakkotarjousten tekoon, isommissa hankkeissa saat apua hankinta- ja työmaainsinööreiltä. Työskentelet laskentapäällikön alaisuudessa. Työt alkaa syksyllä tai elokuussa sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta
– Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusmestari- tai insinööri, DI)

– Aiempaa kokemusta määrä- tai kustannuslaskentatehtävistä
– Hyviä yhteistyötaitoja
– Paineensietokykyä
– Organisointitaitoja ja hyvää ajanhallintaa

– Sujuvaa suomenkielen taitoa
– Hyviä IT -taitoja

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittu henkilö aloittaa suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoilla. RekryMesta suorittaa hakuprosessin ja hoitaa henkilöesittelyt asiakasyritykseen. Vaivaton, helppo ja nopea tie uusiin haasteisiin!

Soita tai lähetä hakemus sähköpostitse tai linkin kautta niin keskustellaan tehtävästä tarkemmin.
Linkki hakemukselle: http://selekta.likeit.fi/apply/17866987

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi

Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.