LVI-Projektipäällikkö

Etsimme asiakkaallemme pk-seudulle

LVI-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme LVI-alan asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyritykseemme. He toimivat mm. asunto-, teollisuus- ja toimitilarakentajana. Tehtävissäsi vastaat eri kokoisten projektien läpivienneistä kokonaisvaltaisesti. Teet myös urakkalaskentaa ja vastaat projektien taloudellisesta puolesta. 

Sinulla on jo aiempaa kokemusta LVI-projektien läpivienneistä. Olet tiimipelaaja, kustannustietoinen ja hyvällä asenteella varustettu ammattilainen.

Odotamme sinulta:
– LVI-insinöörin koulutusta
– Yli 5 vuoden kokemusta alalta
– KVV-pätevyyttä
– Kokemusta uudishankkeiden parista
– Sopimustekniikan ja YSE:n hallintaa
– Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja

– Organisointitaitoja ja hyvää ajanhallintaa
– Sujuvaa suomenkielen taitoa
– Hyviä IT -taitoja

Lisätietoa tehtävästä antaa:
Tommi Kerajärvi

Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Soita tai laita viestiä: puh. 040 8200 917. Voit myös lähettää hakemuksen suoraan hakulomakkeen kautta linkistä: http://selekta.likeit.fi/apply/15832282

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.