Maanrakennustöiden työnjohtaja asuntotuotantoon

Etsimme asiakkaallemme pk-seudulle

MAANRAKENNUSTÖIDEN TYÖNJOHTAJAA ASUNTOTUOTANTOON

vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulla oleville työmaille. Asiakasyrityksemme on valtakunnallinen ja vakavarainen asuntorakennuttaja. He tarjoavat sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut.

Tehtäviisi kuuluu mm. työmaiden ennakkosuunnittelu ja valmistelu. Johdat eri työvaiheiden toteutusta ja seuraat näiden kustannuksia. Hyvät vuorovaikutus ja yhteistyötaidot ovat sinulle ominaisuus, joka edesauttaa toimivaan yhteistyöhön muun organisaation, kuten myynnin ja asiakaspalvelun kanssa.

Odotamme sinulta:
– Rakennusmestarin tai insinöörin koulutusta
– Aiempaa työnjohtokokemusta rakennusalalta
– Hyviä yhteistyö- ja johtamistaitoja
– Markkinalähtöistä ajattelutapaa
– Sujuvaa suomenkielen taitoa
– Hyviä IT -taitoja

Lisätietoa tehtävästä antaa:
Tommi Kerajärvi

Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Soita tai lähetä hakemus niin keskustellaan tehtävästä tarkemmin.
Hakemuksen linkki: http://selekta.likeit.fi/apply/14841487

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.