Myyntipäällikkö henkilöstöalalle

Haemme kasvavaan Selektan omaan organisaatioomme 

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

monipuoliseen ja aktiiviseen rooliin tarjoamaan myynnin tukea-, räätälöityjä henkilöstöpalveluita ja -ratkaisuja. Konsernimme emoyhtiöllä Selektalla saat hoitaaksesi kattavan asiakassalkun ja osallistut myös uusasiakashankintaan. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, sekä lisäksi hyvät työsuhde-edut ja ammattitaitoisen organisaation taustatuen. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempia näyttöjä myyntityöstä, sekä kykyä hallita omaa työtä ja aikatauluja. Toivomme sinun olevan vastuuntuntoinen ja itseohjautuva tekijä. Puhelin on sinulle tuttu työväline ja et pelkää tarttua toimeen. Arvostamme kiinnostusta henkilöstöpalvelualaa kohtaan. 

Odotamme sinulta
– Aikaisempaa tuntemusta henkilöstövuokrausalasta 
– Hyvää asennetta ja poltetta myyntityöhön 
– Aktiivista otetta uusasiakashankintaan 
– Kokemusta niin rakennus- kuin teollisuuden alasta 
– Tuloksellista voittajan asennetta 
– Hyvää tiimityöskentelytaitoa 
– Olet järjestelmällinen, pitkäjänteinen etkä lannistu helposti 

Luottamukselliset yhteydenotot arkisin klo 9.00-15.
Myyntijohtaja Petri Juotasniemi 040 869 7474 / petri.juotasniemi@selekta.fi

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur