Myyntipäällikkö/myynnin esimies henkilöstövuokrausalalle

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ/MYYNNIN ESIMIES HENKILÖSTÖVUOKRAUSALALLE

Haemme Selekta Rakennukselle Helsinkiin myyntipäällikköä myyntitiimin vetäjäksi.
Selekta on toiminut rakennusalan työvoiman asiantuntijana vuodesta 1999 lähtien tarjoten asiakkaiden tarpeisiin rakennusalan työntekijöitä apumiehistä ammattilaisiin. Selekta konsernin liikevaihto v. 2018 oli 32 meur ja toimii valtakunnallisesti 11 paikkakunnalla.

Työpisteesi on konsernin pääkonttorissa Helsingin Pasilassa. Tehtävissäsi vastaat 7-hengen myyntitiimin päivittäisestä toiminnasta Uudenmaan alueella. Yrityksellä on paljon valmiita sopimusasiakkuuksia ja myyntitiimin tekeminen painottuu kentälle, rakennustyömaiden asiakaskäynteihin sopimusasiakkaille ja tämän lisäksi puhelintyöskentelyyn ja uusasiakashankintaan.

Määrittelet käytännön toiminnot ja toimit myyjien tukena, sekä ohjaat ja opastat heitä onnistuakseen työtehtävissään. Teet tiiviisti yhteistyötä rekrytointitiimin kanssa sovittaen myynnin ja rekrytoinnin osa-alueita yhteen päivittäisten rutiinien osalta. Lisäksi koulutat uusia myyjiä puhelintyöskentelyyn ja asiakaskohtaamisiin. Teet myös yhteiskäyntejä myyjien kanssa. Tehtävä on monipuolinen ja pääset itse vaikuttamaan tämän kokonaisuuden käytäntöjen toteuttamiseen.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta myyntityöstä ja hyviä ihmissuhde- ja esimiestaitoja. Olet pitkäjänteinen ja toimit suunnitelmallisesti, sekä kykenet priorisoimaan asioita ajoittain hektisissäkin tilanteissa. Aikaisempi kokemus henkilöstövuokrausalalta on eduksi. Tehtävä edellyttää ajokorttia.

Tarjoamme sinulle:
– Työpiste moderneissa toimitiloissa Helsingin Pasilassa
– Kannustavan ja motivoivan työilmapiirin
– Hyvän palkkauksen
– Liikunta- ja kulttuurisetelit sekä louanasedun

Mikäli olet etsimämme henkilö, laita hakemus ja CV palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta.
Hakulinkki: http://selekta.likeit.fi/apply/18759226

Työt alkavat nopealla aikataululla huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo haun aikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Petri Juotasniemi, myyntijohtaja. Puh. +35840 869 7474