Palkanlaskija, osa-aikainen

Etsimme asiakkaallemme Länsi-Uudellemaalle

OSA-AIKAISTA PALKANLASKIJAA

Haemme metallialalla toimivalle asiakkaallemme palkanlaskijaa osa-aikaiseen työsuhteeseen, kyseessä on kotimainen yritys jonka toimipiste sijaitsee Länsi-Uudellamaalla. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille ja työajat ja -tunnit täsmentyy vielä myöhemmin. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta palkanlaskentatehtävistä. Asiakkaamme toimii metallialla joten metallialan TES:n tuntemus on eduksi. Voit olla jo kokenut ammattilainen tai urasi alkutaipaleella oleva osa-aikaiseen työhön sopeutuva henkilö.

Lisätietoja tehtävästä saat parhaiten sähköpostilla.

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi
Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Soita tai laita hakemus niin keskustellaan asiakkaillamme avoinna olevista tehtävästä tarkemmin.
Hakemuksen linkki: http://selekta.likeit.fi/apply/18712941

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.