Projekti-insinööri, Turku

Haemme rakennusalalla toimivalle asiakkaallemme 

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ 

vakituiseen työsuhteeseen Turun talousalueelle. Asiakasyrityksemme toimii valtakunnallisesti uudistuotannon ja korjausrakentamisen saralla. Kyseessä on hyvämaineinen suomalainen rakentaja joka tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut. Asiakaskeskeinen toimintatapa hyvin johdetussa organisaatiossa antaa sinulle hyvät puitteet työssäsi onnistumiseen.

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset työmaatehtävät korjausrakentamisen kohteessa, kuten esim hankinnat kokoluokaltaan 5.000-100.000 eur, isommat hankinnat on tehty jo aikaisemmin. Odotamme sinulta kokemusta hankintojen tekemisestä ja tunnet alan termistön, aikaisempi kokemus urakkalaskennasta on eduksi. Ymmärrät suunnittelunohjauksen päälle ja kykenet arvioimaan sen kustannusrakennetta ja mahdollisuutta hakea edullisempaa ratkaisua. Toivottavaa on myös että kykenet huomioimaan kohteessa mahdolliset rakennusajan muutokset.

Odotamme sinulta:
– Rakennusinsinööri tai -mestarin opintoja
– Aiempaa hankintakokemusta rakennusalalta
– Kykyä itsenäisiin ratkaisuihin
– Sujuvaa suomen kielen taitoa
– Nykyaikaisten IT -ohjelmistojen käyttötaitoja 

Luottamukselliset yhteydenotot: 
Tommi Kerajärvi
Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Soita tai lähetä hakemus/CV niin keskustellaan tehtävästä tarkemmin.
Hakemuksen linkki: http://selekta.likeit.fi/apply/17910406

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.