Projektipäällikkö asuntorakentamiseen

Haemme asiakkaallemme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ ASUNTORAKENTAMISEEN

vakituiseen työsuhteeseen pk-seudulle.

Asiakasyrityksemme rakentaa laadukkaita koteja. Kyseessä on kotimainen pk-seudulla toimiva keskisuuri toimija. Projektipäällikön tehtävissä pääset mukaan laadukkaaseen ja asiakaslähtöiseen rakentamiseen hyvässä joukkueessa.

Olet toiminut jo useamman vuoden projektipäällikkönä asuinrakennusten parissa. Hallitset hyvin suunnittelun ohjauksen sekä perustajaurakoinnin lainalaisuudet. Odotamme sinulta lisäksi hyviä yhteistyötaitoja positiivista asennetta.

Tehtävä edellyttää:
– Rakennusinsinöörin / tehtävään soveltuvaa koulutusta
– Vähintään viiden vuoden aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
– Hyviä yhteistyötaitoja
– Sujuvaa suomen kielen taitoa
– Hyviä IT -taitoja

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi
Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Soita tai laita viestiä: puh. 040 8200 917. Voit myös lähettää hakemuksen suoraan hakulomakkeen kautta linkistä: http://selekta.likeit.fi/apply/16829732 

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.