Projektipäällikkö, rakentaminen

Haemme rakennusalan asiakkaallemme Varsinais-Suomeen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyritykseemme. Kyseessä on valtakunnallisesti toimiva kotimainen hyvämaineinen toimija. He tarjoavat sinulle kilpailukykyisen palkan, hyvät työkalut ja työkaverit tehtävissäsi onnistumiseen. Lisäksi nykyaikainen ja kehittyvä organisaatio sekä toimintatapa takaa paljon mielekästä tekemistä erinäisten, hieman erilaisten tilaratkaisuprojektien parissa.

Työtehtävissäsi vastaat Etelä-Suomen alueelle toteutettavien hankkeiden etenemisestä. Kohteiden kokoluokat vaihtelevat ja näitä voi olla samanaikaisesti 2-5 kpl. Tilaaja-asiakkaat ovat pääosin kuntia ja kaupunkeja sekä yrityksiä.
Projektisi alkavat myynnin ja tilaajan loppupään neuvotteluista jolloin hyppäät mukaan. Tämän jälkeen vastaat mm. hankinnoista, aikatauluista, sekä käytännön toteutuksen suunnittelusta. Lisäksi seuraat kustannuksia ja huolehdit että lupa- ja viranomaisasiat ovat kunnossa. Teet tiiviisti yhteistyötä tilaaja-asiakkaan, työnjohdon ja suunnittelijoiden kanssa. Systemaattinen, tarkka ja johdonmukainen ajattelutapa ohjaa päivittäistä tekemistäsi.

Odotamme sinulta:
– Rakennusmestarin, tai insinöörin opintoja
– Aikaisempaa kokemusta projektien läpivienneistä 
– Hyviä yhteistyö- ja johtamistaitoja
– Kykyä itsenäisiin ratkaisuihin
– Sujuvaa suomen kielen taitoa
– Hyviä IT -taitoja

Soita ja kysy lisää!

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi
Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Voit myös lähettää hakemuksen suoraan hakulomakkeen kautta linkistä: http://selekta.likeit.fi/apply/16206708

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur