Rakennusarkkitehti, Helsinki

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin

RAKENNUSARKKITEHTIA

Vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyritykseemme. Asiakkaamme on korjausrakentamiseen keskittynyt kotimainen perheyritys jonka toimisto sijaitsee Itä-Helsingissä metroradan varrella. Päätuotteena heillä on putkiremontit perustuen markkinoiden uusimpiin menetelmiin ja tuotteisiin, jotka tuottavat asiakkailleen ajan ja rahansäästöä hyvän suunnittelun ja valvonnan sekä laadun kautta.

Tehtävissäsi piirrät kuvat linjasaneerauskohteisiin ja kylpyhuonekalusteisiin tms. Sinun ei tarvitse olla Safa arkkitehti vaan muutaman vuoden työkokemus riittää. 

Asiakkaamme odottaa sinulta:
– Arkkitehdin tai Rakennusarkkitehdin tutkintoa
– muutaman vuoden työkokemusta rakennusarkkitehdin tehtävistä
– kykyä toimia itsenäisesti 
– sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista

Asiakkaamme tarjoaa sinulle:
– notkean organisaation ammattilaisten taustatuen
– kilpailukykyisen palkkauksen
– paljon mielekästä työtä hyvässä porukassa
– työpaikan hyvin kulkuyhteyksien ja palveluiden varrelta

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi

Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Soita Tommille tai laita viestiä jos kiinnostuksesi heräsi. Aloitetaan nopea ja helppo hakuprosessi heti tai toiveidesi mukaan.
Halutessasi voit lähettää hakemuksen hakulomakkeen kautta linkistä: http://selekta.likeit.fi/apply/21022076

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.