Takuutyönjohtaja kerrostalokohteisiin

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen

TAKUUTYÖNJOHTAJAA KERROSTALOKOHTEISIIN

Asiakasyrityksemme toimii valtakunnallisesti asuntorakentamisen parissa. Kyseessä on keskisuuri ja vakavarainen kotimainen yritys. He tarjoavat sinulle urapolkua edetä kokemuksesi myötä vaikkapa työmaan vastaavan mestarin tehtäviin. Tämän lisäksi saat kilpailukykyisen palkan, hyvät työkalut ja työkaverit tehtävissäsi onnistumiseen.

Tarjolla on nyt vakituinen työsuhde asiakasyrityksessämme, joka tarjoaa nuorelle ja motivoituneelle rakennusmestarille tai -insinöörille hyvän kasvualustan päästä kehittymään alan huippuosaajaksi, huippuporukassa!

Työtehtävissäsi toimit alkuun tiettyjen kohteiden vuosikorjauksien takuutyönjohtajana pk-seudulla. Näiden kohteiden jälkeet saat uusia projekteja ja mahdollisesti voit jatkaa työnjohtajana työmaalla vastaavan mestarin aisaparina yms., tehtävät määrittyy tarkemmin sitten ajallaan. 

Odotamme että sinulta löytyy rakennusmestarin tai insinöörin koulutus. Aikaisempi työkokemus rakennusalalta joko takuutöiden tai työnjohdon tehtävistä on eduksi. 

Soita tai laita viestiä: puh. 040 8200 917. Voit myös lähettää hakemuksen suoraan hakulomakkeen kautta linkistä: http://selekta.likeit.fi/apply/19002567

Huomioithan että aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuvaiheessa. Mutta, vaikka tämä paikka ehtisi täyttyä on meillä lukuisia muitakin toimeksiantoja eri asiakkailtamme johon voimme tarjota osaamista tapauskohtaisesti, yksilöllisesti.

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi
Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.