Takuutyönjohtaja talonrakentamiseen

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen

TAKUUTYÖNJOHTAJAA TALONRAKENTAMISEEN

Asiakasyrityksemme toimii pääkaupunkiseudulla asuntorakentamisen parissa. Kyseessä on keskisuuri ja kasvava kotimainen yritys. He tarjoavat sinulle kilpailukykyisen palkan, hyvät työkalut ja työkaverit tehtävissäsi onnistumiseen.

Työtehtävissäsi vastaat takuutöiden johtamisesta ja organisoinnista kustannustavoitteiden mukaisesti. Tehtävä edellyttää hyviä asiakaspalvelutaitoja ja kustannustehokasta, sekä määrätietoista otetta ja paineensietokykyä. Toimit yhteistyössä mm. taloyhtiöiden ja asukkaiden kanssa.

Odotamme että sinulta löytyy rakennusmestarin tai insinöörin koulutus. Olet jo mahdollisesti toiminut takuutyönjohtajan tehtävissä aiemmin, mutta riittää että sinulta löytyy aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä. Eduksi katsomme oman auton käyttömahdollisuuden.

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi
Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Soita tai laita viestiä: puh. 040 8200 917. Voit myös lähettää hakemuksen suoraan hakulomakkeen kautta linkistä: http://selekta.likeit.fi/apply/16417562

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.