Talotekniikan työmaapäällikkö

Etsimme asuntorakennuttamiseen

TALOTEKNIIKAN TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulla käynnistyviin asuntorakentamisen kohteisiin talotekniikan työmaapäällikköä. Asiakasyrityksemme on valtakunnallinen ja vakavarainen asuntorakennuttaja. He tarjoavat sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut. Lisäksi saat ammattimaisen organisaation taustatuen ja hyvät kehitysmahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen.

Vastaat työtehtävissäsi projektien LVI-urakoiden toteutuksen ennakkosuunnittelusta. Johdat ja koordinoit työmaavaiheet, sekä toteutat laadukkaasti talous- ja aikataulusuunnitelmat. Lisäksi osallistut myös yhdessä hankinnan ja työpäällikön kanssa suunnitteluun, valmistelet hankintoja ja suoritat materiaaliostoja.

Odotamme sinulta:
– Tehtävään soveltuvaa koulutusta (työteknikko, teknikko tai insinööri)
– Yli 5 vuoden kokemusta alalta
– KVV- / IV- pätevyyttä
– Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
– Ongelmanratkaisukykyä
– Organisointitaitoja ja hyvää ajanhallintaa
– Sujuvaa suomenkielen taitoa
– Hyviä IT -taitoja

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi
Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Soita tai lähetä hakemus niin keskustellaan tehtävästä tarkemmin.
Hakemuksen linkki: http://selekta.likeit.fi/apply/16811057

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.