Tuotantoinsinööri

Etsimme asiakkaallemme Helsinkiin

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ 

Haemme asiakasyrityksellemme Helsinkiin tuotantoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyritykseemme. Kyseessä on vakavarainen valtakunnallisesti toimiva asuntorakennuttaja. He tarjoavat sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut. 

Toimit tehtävissäsi osana teknistä toimistoa, joka muodostuu laskennasta, valvonnasta sekä tuotannon tuki ja kehitys -toiminnoista. Toimit tiiviissä yhteistyössä hankkeiden työpäälliköiden kanssa. Vastaat mm. tuotannon aikataulujen ja tavoitearvioiden laatimisesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu suunnittelun ohjausta sekä laskennan avustavia tehtäviä ja aikatauluohjelmien kouluttamista tuotannon toimihenkilöille. 
Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat sinulle ominaisuus, joka edesauttaa toimivaan yhteistyöhön muun organisaation, kuten myynnin ja asiakaspalvelun kanssa. Arvostamme myös aikaisempaa kokemustasi järjestelmäkoulutustaustasi. 

Odotamme sinulta:
– Tehtävään soveltuvaa koulutusta (DI tai insinööri AMK)
– Aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä
– Hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja
– Oma-aloitteista ja järjestelmällistä työotetta
– Sujuvaa suomenkielen taitoa
– Hyviä IT -taitoja

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi

Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Soita tai lähetä hakemus niin keskustellaan tehtävästä tarkemmin.
Hakemuksen linkki: http://selekta.likeit.fi/apply/16811047

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.