Työmaainsinööri

Etsimme asiakkaallemme Helsinkiin

TYÖMAAINSINÖÖRIÄ

Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille. Asiakkaallamme on kohteita niin korjausrakentamisen kuin uudistuotannon saralla. Kotimainen toimija, jolla on pitkät perinteet ja hyvä maine. He tarjoavat sinulle mielekästä tekemistä rakentamisen parissa. Lisäksi saat kilpailukykyisen palkkauksen ja ammattimaisesti johdetun organisaation taustatuen.

Toivomme että sinulta löytyy aikaseimapaa kokemusta työmaainsinöörin tehtävistä. Koulutukseltasi olet rakennusmestari/ -insinööri. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja olet paineensietokykyinen itsenäiseen työhön kykenevä ammattilainen. 

Tommilta saat lisätietoja puhelimitse arkisin 8-17 välillä. Voit halutessasi lähettää CV:nsähköpostitse tai sitten erillisellä lomakkeella tästä linkistä: http://selekta.likeit.fi/apply/20908350

Olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin!

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi

Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.