Työmaainsinööri

Etsimme asiakkaillemme pk-seudulle

TYÖMAAINSINÖÖRIÄ

Asiakasyrityksillämme on työmaita korjausrakentamisen sekä uudisrakentamisen puolella. He hakevat kokeneita ammattilaisia vakituisiin työsuhteisiin eri puolilla pääkaupunkiseutua oleviin kohteisiin. Tämä täsmentyy vielä erikseen hakuvaiheessa tapauskohtaisesti. 
Luonnollisesti, meitä kiinnostaa sinun omat toiveesi ja tavoitteesi mahdollisesta työnantajasta sekä työmaasta ja aikataulusta.

Odotamme sinulta:
– Tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta (RKM, RI)
– Muutaman vuoden työkokemusta työmaainsinöörin tehtävistä
– Hyviä yhteistyötaitoja
– Paineensietokykyä
– Hallitset tavoitearviot ja numeromekanismit
– Itsenäistä työotetta
– Sujuvaa suomenkielen taitoa
– Hyviä IT -taitoja

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi

Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Soita tai laita viestiä: puh. 040 8200 917. Voit myös lähettää hakemuksen suoraan hakulomakkeen kautta linkistä: http://selekta.likeit.fi/apply/16235990

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.