Työmaainsinööri asuntotuotantoon

Etsimme asiakkaallemme pk-seudulle

TYÖMAAINSINÖÖRIÄ ASUNTOTUOTANTOON

Työkohteita on mm. Espoon Tapiolassa ja Helsingin Pasilassa. Asiakasyrityksemme on kansainvälinen asuntorakennuttaja. He tarjoavat sinulle mielekästä tekemistä ja ammattimaisesti johdetun organisaation taustatuen, sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Tehtävään valitut työllistyvät suoraan asiakasyritykseemme toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari/-insinööri) sekä aikaisempaa työkokemusta työmaainsinöörin tehtävistä. Olet kiinnostunut rakennustuotannosta ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Työtehtävissäsi tuet työmaajohtoa ja osallistut  työmaan vaiheiden ennakkosuunnitteluun ja valmisteluun. Lisäksi vastaat aikataulujen ja talouden seurannasta. Teet yhteistyötä hankinnan työpäällikön kanssa, sekä myynnin, asiakaspalvelun ja alihankkijoiden kanssa. 

Mikäli kiinnostuit otathan yhteyttä, aloitamme hakijoiden käsittelyn jo hakuaikana.

Tommilta saat lisätietoja puhelimitse arkisin 8-17 välillä. Voit halutessasi lähettää CV:n sähköpostitse tai sitten erillisellä lomakkeella tästä linkistä: http://selekta.likeit.fi/apply/21895687

Olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin!

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi

Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.