Työmaainsinööri kerrostalokohteeseen

Etsimme asiakkaallemme pk-seudulle

TYÖMAAINSINÖÖRIÄ UUDISKOHTEESEEN

vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyritykseemme. Asiakasyrityksemme on keskisuuri rakennusliike joka on keskittynyt talonrakennuskohteiden urakointiin. He tarjoavat sinulle mielekästä tekemistä ja ammattimaisesti johdetun organisaation taustatuen, sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Työmaainsinöörinä vastaat mm. työmaan laadunhallinan, hankinnan ja kustannusseurannan valmistelusta ja toteutuksesta muun organisaation ja sidosryhmien kanssa. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari/-insinööri). Olet kiinnostunut rakennustuotannosta ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Asiakkaamme arvostaa kehityshakuista ja hyvällä asenteella olevaa motivoitunutta henkilöä. Olet valmis kasvamaan ja kehittymään työn myötä yhdessä koko yrityksen kanssa. Aikaisempi työkokemus työmaainsinöörin tehtävistä on eduksi.

Soita tai laita viestiä niin keskustellaan tehtävästä yksityiskohtaisemmin. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostitse tai oheisen linkin kautta. Linkki hakemukselle: http://selekta.likeit.fi/apply/19146464

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi

Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.