Työmaainsinööri kerrostalokohteeseen, Turku

Etsimme asiakkaallemme Turkuun

TYÖMAAINSINÖÖRIÄ KERROSTALORAKENTAMISEEN

Asiakasyrityksellämme on alkamassa työkohde Turussa, johon haetaan kokenutta työmaainsinööriä. Tehtävään valittu henkilö aloittaa suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoilla. He toimivat valtakunnallisesti kerrostalorakentamisen uudistuotannossa ja tarjoavat sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut. Arvostamme jos olet asiakaslähtöinen ja uudistushenkinen vähintään muutaman vuoden kokemuksella oleva ammattilainen.

Työmaainsinöörinä tehtävänäsi on toimia mm työpäällikön ja työnjohtajien tukena työmaalla. Vastuualueisiisi kuuluu myös tuotantotehokkuuden parantaminen yhteistyössä alihankkijoiden kanssa. Näiden lisäksi, vastaat työmaan aikataulujen ja talouden seurannasta. Teet myös yhteistyötä myynnin ja asiakaspalvelun kanssa. Päätavoitteena on valmistaa virheettömiä ja laadukkaita koteja, aikataulussa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari/-insinööri). Olet kiinnostunut rakennustuotannosta ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Asiakkaamme arvostaa kehityshakuista ja hyvällä asenteella olevaa motivoitunutta henkilöä. Olet valmis kasvamaan ja kehittymään työn myötä yhdessä koko yrityksen kanssa. Tehtävä edellyttää aikaisempaa työkokemusta monipuolisesta rakentamisesta.

Odotamme sinulta:
– Rakennusmestarin tai -insinöörin opintoja
– Useamman vuoden työkokemusta monipuolisesta rakentamisesta
– Hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja
– Asiakaslähtöistä ajattelutapaa
– Kykyä itsenäisiin ratkaisuihin
– Sujuvaa suomen kielen taitoa
– Hyviä IT -taitoja, 3D-ohjelmistojen käyttötaito eduksi

Haastattelut aloitetaan heti ja mahdollinen työnaloitusaika sovitaan tapauskohtaisesti. 

Soita tai laita hakemus niin keskustellaan tehtävästä tarkemmin.
Hakemuksen linkki: http://selekta.likeit.fi/apply/18383102

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi
Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.