Työmaainsinööri korjausrakentamiseen

Etsimme asiakkaallemme Helsinkiin

TYÖMAAINSINÖÖRIÄ

korjausrakentamisen kohteisiin. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille. Kyseessä on kotimainen korjausrakentamiseen keskittynyt yritys, jolla on pitkät perinteet ja hyvä maine. He tarjoavat sinulle mielekästä tekemistä ammattilaisten parissa vaativissa korjausrakennuskohteissa. Lisäksi saat kilpailukykyisen palkkauksen ja ammattimaisesti johdetun organisaation taustatuen.

Toivomme että sinulta löytyy vankkaa kokemusta työmaainsinöörin tehtävistä, kohteiden vaatimustason vuoksi on tärkeää hallita tavoitearviot ja numeromekanismit. Koulutukseltasi olet rakennusmestari/ -insinööri. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja olet paineensietokykyinen itsenäiseen työhön kykenevä ammattilainen. 

Soita tai lähetä hakemus sähköpostitse tai linkin kautta niin keskustellaan tehtävästä tarkemmin.
Linkki hakemukselle: http://selekta.likeit.fi/apply/17958378

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi

Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.