Työmaamestari korjauskohteeseen Helsinkiin

Haemme rakennusalalla toimivalle asiakkaallemme

TYÖNJOHTAJAA KORJAUSRAKENTAMISEEN

Kyseessä on toimitilasaneerauskohde Helsingin keskustan tuntumassa ja kestää noin 1,5 vuotta. Tehtävissäsi vastaat aluejohtajana itsenäisesti oman alueesi työnjohdosta ja erinäisistä rakennusvaiheista ja raportoit kohteen vastaavalle työnjohtajalle.

Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille. Kyseessä on kokenut ja hyvämaineinen vaativaan korjausrakentamiseen keskittynyt keskisuuri kotimainen rakennusliike. He tarjoavat sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvän työyhteisön, sekä mielenkiintoisia työkohteita myös tulevaisuudessa pääkaupunkiseudulla. 

Odotamme sinulta:
– Rakennusmestarin tai insinöörin koulutusta

– Paineensieto- sekä ongelmanratkomiskykyä
– Kykyä työskennellä itsenäisesti ja joustavasti
– Hyviä yhteistyötaitoja eri sidosryhmien kanssa
– Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
– Nykyaikaisia tietokoneen käyttötaitoja

Soita Tommilta lisätietoja tai lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostitse: tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi 
Halutessasi voit lähettää hakemuksesi lomakkeen kautta: http://selekta.likeit.fi/apply/21562563

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi
Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Mikäli tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, on meillä myös useita muitakin toimeksiantoja ja hiljaisia hakuja asiakkailtamme. Joten jos olet harkinnut hakeutuvasi uusien haasteiden pariin ole yhteydessä Tommiin. Kaikki työnhakuusi liittyvät asiat käsitellään luottamuksellisesti, eivätkä tietosi välity kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi.

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.