Työmaapäällikkö kerrostalokohteeseen, Turku

Etsimme asiakkaallemme Turkuun

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ KERROSTALORAKENTAMISEEN

Asiakasyrityksellämme on alkamassa työkohde Turussa, johon haetaan kokenutta työmaapäällikköä. Tehtävään valittu henkilö aloittaa suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoilla.

Asiakasyrityksemme toimii valtakunnallisesti kerrostalorakentamisen uudistuotannossa ja he tarjoavat sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut. Arvostamme jos olet asiakaslähtöinen ja uudistushenkinen vähintään muutaman vuoden kokemuksella oleva ammattilainen. 

Tehtävissäsi vastaat työmaan ennakkosuunnittelusta yhteistyössä hankinnan ja työpäällikön kanssa. Työmaallasi vastaat eri rakennusvaiheiden työnjohdosta, sekä  työkohteiden kustannuksien hallinnasta. Toimit yhteistyössä alihankkijoiden sekä talon oman väen kanssa. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja kykenet toimimaan ratkaisukeskeisesti ajoittain hektisissäkin tilanteissa. Rakentaminen on joukkuepeliä ja hyvät esimies- sekä yhteistyötaidot ovat siksi tärkeitä ominaisuuksia. 

Odotamme sinulta:
– Rakennusmestarin tai -insinöörin opintoja
– Useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
– Hyvää tuntemusta urakkamuodoista ja sopimuskäytännöistä
– Hyviä yhteistyö- ja johtamistaitoja
– Kykyä itsenäisiin ratkaisuihin
– Sujuvaa suomen kielen taitoa
– Hyviä IT -taitoja, 3D-ohjelmistojen käyttötaito eduksi

Haastattelut aloitetaan heti ja mahdollinen työnaloitusaika sovitaan tapauskohtaisesti. 

Soita tai laita hakemus niin keskustellaan tehtävästä tarkemmin.
Hakemuksen linkki: http://selekta.likeit.fi/apply/18382735

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi
Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.