Työmaasihteeri

Etsimme rakennusalan asiakkaallemme pk-seudulle

TYÖMAASIHTEERIÄ

Tehtävänäsi on toimia rakennustyömaan työnjohdon sihteerinä ja vastuullasi ovat mm. työmaa-asiakirjojen dokumentointi, raportointi, mapitus sekä työnjohdon apuna toimiminen. Lisäksi tarpeen mukaan hoidat työmaaperehdytykset työmaalle saapuville uusille työntekijöillä. Perehdytys on mm. työmaakohtaisia sääntöjen ja käytäntöjen läpikäyntiä, sekä työturvallisuutta koskevia määräyksiä.

Hakijoilta odotamme:

– Hyviä vuorovaikutustaitoja
– Järjestelmällistä ja tarkkaa työotetta
– Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
– Sujuvaa suomenkielentaitoa
– Venäjän tai Viron kielen taitoa
– Lisäksi ripaus ”raksa-alan” huumorintajua ja asennetta.

Eduksi katsomme Rakennusinsinöörin tai Tradenomin AMK-tutkinnon (valmistuneet tai alan opiskelijat) mutta rakennusalan yleinen tuntemus riittää, joten hae rohkeasti.

Lisätietoa tehtävästä antaa:
Tommi Kerajärvi

Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Soita tai laita viestiä: puh. 040 8200 917. Voit myös lähettää hakemuksen suoraan hakulomakkeen kautta linkistä:http://selekta.likeit.fi/apply/15432985

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.