Työnjohtaja, infra-ala

Haemme asiakkaallemme Keski-Uudellemaalle

TYÖNJOHTAJAA INFRAKOHTEISIIN

Asiakasyrityksemme on alalla arvostettu toimija, joka on keskittynyt mm. ympäristörakentamiseen ja hieman erikoisempiin kohteisiin. He tarjoavat sinulle pitkäaikaista työsuhdetta, hyvän palkkauksen ja ammattimaisen organisaation taustatuen. Asiakasyrityksen pitkä alakokemus ja erikoisosaaminen ympäristörakentamisessa takaa sinulle paljon mielenkiintoisia työkohteita.

Sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta työmaaprojekteista sekä työnjohtajana ja esimiehenä toimimisesta. Voit olla myös opintojen loppupuolella oleva infra-alan AMK-opiskelija ja aloittaa työt kesätyönä ja jatkaa valmistuttuasi yhtiön palveluksessa.

Odotamme sinulta:
– Soveltuvaa yhdyskuntatekniikan/rakennusalan koulutusta 
– Aikaisempi työnjohtokokemus eduksi 
– Hyviä yhteistyö- ja johtamistaitoja
– Kykyä itsenäisiin ratkaisuihin
– Sujuvaa suomen kielen taitoa
– Hyviä IT -taitoja

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi
Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Soita tai laita viestiä: puh. 040 8200 917. Voit myös lähettää hakemuksen suoraan hakulomakkeen kautta linkistä: http://selekta.likeit.fi/apply/15601603

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.