Työnjohtaja korjausrakentamiseen, H:ki keskusta

Haemme rakennusalalla toimivalle asiakkaallemme

TYÖNJOHTAJAA KORJAUSRAKENTAMISEEN

Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille. Kyseessä on kokenut ja hyvämaineinen vaativaan korjausrakentamiseen keskittynyt keskisuuri kotimainen rakennusliike. He tarjoavat sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvän työyhteisön, sekä mielenkiintoisia työkohteita myös tulevaisuudessa pääkaupunkiseudulla. Yrityksen matala organisaatiorakenne mahdollistaa ketterän ja toimivan tavan tehdä yhdessä laadukasta jälkeä asiakaslähtöisesti.

Tässä tehtävässä kyseessä on Helsingin keskustassa sijaitseva arvokiinteistö jossa on toimistoja ja liiketiloja. Tehtävissäsi toimit vastaavan mestarin aisaparina. Kyseessä on projektinjohtourakka ja purkutyövaihe on nyt menossa joten tarkemmat suunnitelmat täsmentyy työmaan edetessä. Kohteessa tehdään mm. välipohjaremontti ja peruskorjaus. Aikaisempi kokemus museoviraston kanssa toimimisesta on eduksi.
Työkohteen valmistuttua on mahdollista saada oma kohde, jossa voit toimia vastaavana työnjohtajana. Asiakkaamme hakee sitoutumiskykyistä ammattilaista lähtökohtaisesti pidempään työsuhteeseen.

Odotamme sinulta:
– Rakennusinsinöörin tai -mestarin opintoja
– Aiempaa työnjohtokokemusta rakennustyömailta
– Paineensieto- sekä ongelmanratkomiskykyä
– Kykyä työskennellä itsenäisesti ja joustavasti
– Hyviä yhteistyötaitoja eri sidosryhmien kanssa
– Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
– Nykyaikaisia tietokoneen käyttötaitoja

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi
Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Soita tai laita viestiä niin keskustellaan tästä yksityiskohtaisemmin. Halutessasi voit lähettää järjestelmän kautta  hakemuksen: http://selekta.likeit.fi/apply/19146456

Mikäli tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, on meillä myös useita muitakin toimeksiantoja ja hiljaisia hakuja asiakkailtamme. Joten jos olet harkinnut hakeutuvasi uusien haasteiden pariin ole yhteydessä Tommiin. Kaikki työnhakuusi liittyvät asiat käsitellään luottamuksellisesti, eivätkä tietosi välity kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi.

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.