Työnjohtaja Olkiluotoon

Etsimme asiakkaallemme

TYÖNJOHTAJAA OLKILUOTOON

vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme tarjoaa laadukasta rakennuspalvelua kalliorakentamisessa, uudis- ja saneerausrakentamisessa. Palvelun korkea laatu ja pitkäaikaiset yhteistyösuhteet takaavat paljon mielenkiintoisia työkohteita. Yhtiön matala organisaatiorakenne tarjoaa ketterän ja joustavan toimintaympäristön alan ammattilaisten tukemana.

Heillä on alkamassa työkohde Olkiluodossa johon haetaan nyt työnjohtajaa. Tämä työkohde kestää n. 8 kuukautta, jonka jälkeen saat uusia työmaita asiakasyritykseltämme.

Tehtävänäsi on huolehtia työkohteessa työskentelevien itseohjautuvien ammattiosaajien päivittäisistä rutiineista, sekä toimia yhteistyössä kohteen tilaajan tai tämän edustajan kanssa. Osallistut viikoittain järjestettäviin työmaapalavereihin jossa kykenet toiminaan edustavasti ja asiantuntevasti. Lisäksi tehtäviisi kuuluu dokumentointi ja raportin tekoa päivittäisistä työvaiheista. Tehtävän yksityiskohtaisempi ja tarkempi sisältö määrittyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Työkohteeseen tehdään suppea turvaselvitys, joka sinun tulee läpäistä. Lisäksi työturvallisuus on merkittävässä roolissa ja tähän kiinnitetään myös paljon huomiota.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta rakennustyömaiden työnjohtotehtävistä. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja kykenet toimimaan yrityksen edustajana ammattimaisella otteella. Hallitset suomen kielen suullisesti ja kirjallisesti. Rakennusmestarin, teknikon tai -insinöörin opinnot ovat eduksi.

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi
Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Soita, laita viestiä niin keskustellaan tehtävästä tarkemmin. Halutessasi voit myös jättää hakemuksen linkistä: http://selekta.likeit.fi/apply/19182458

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.