Työnjohtaja purkutyökohteisiin

Haemme asiakkaallemme pk-seudulle

TYÖNJOHTAJAA / MESTARIA PURKUTYÖKOHTEISIIN

Asiakkaamme on erikoistunut rakennusteknisten purkutyökohteiden kokonaisvaltaisiin suoritteisiin. He hakevat nyt vankan purkutyökokemuksen omaavaa ammattilaista joka tuntee myös haitta-ainepuolta. 

Tehtävissäsi vastaat erikokoisten kohteiden suojaus- ja purkutöiden sujuvuudesta ja resurssoinneista omien ja alihankkijoiden työntekijöiden osalta. Kohteina voi olla myös museoviraston kohteita.

Lisäksi tehtäviisi kuuluu laskentaa ja tästä täytyy olla myös aikaisempaa kokemusta. Voit olla myös kokenut purkutyökohteiden osaaja ja hallitset laskennan sekä tunnet haitta-aineita kuten asbestin, mutta työnjohtokokemusta on vähemmän tai koulutus puuttuu. 

Lisäksi odotamme sinulta:
– Vankkaa kokemusta purkutyövaiheista
– Haitta-aineiden tuntemusta 
– Laskentataitoa 

– Kykyä itsenäisiin ratkaisuihin
– Sujuvaa suomen kielen taitoa
– Viron kielen taito plussaa
– Asennetta ja yhteistyötaitoja
– Rakennusalan koulutus esim rakennumestari eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä ja työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Soita Tommilta lisätietoja arkisin 8-17 välillä.

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi

Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Halutessasi voit lähettää hakemuksen hakulomakkeen kautta linkistä: http://selekta.likeit.fi/apply/21022177

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.