Työnjohtaja saneeraskohteeseen Pasilaan

Haemme rakennusalalla toimivalle asiakkaallemme

TYÖNJOHTAJAA SANEERAUSKOHTEESEEN

Kyseessä on toimitilasaneerauskohde Helsingin Pasilassa joka alkaa 02/2020 jossa tehdään muutostöitä. Kohteessa ei ole asukkaita paikalla ja kestää noin kolme kuukautta. Tämän jälkeen on tarjolla muita saneerauskohteita pk-seudulla. Tehtävissäsi vastaat toimitalan muutos- ja saneeraustöiden työn sujumisesta ja toteutumisesta, raportoit projektipäällikölle. 

Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille, mutta myös väliaikainen projekti vuokratyösuhteen kautta on mahdollinen. Kyseessä on kokenut ja hyvämaineinen korjausrakentamiseen keskittynyt kotimainen rakennusliike. He tarjoavat sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvän työyhteisön, sekä mielenkiintoisia työkohteita myös tulevaisuudessa pääkaupunkiseudulla. 

Odotamme sinulta:
– Rakennusmestarin tai insinöörin koulutusta

– Paineensieto- sekä ongelmanratkomiskykyä
– Kykyä työskennellä itsenäisesti ja joustavasti
– Hyviä yhteistyötaitoja eri sidosryhmien kanssa
– Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
– Nykyaikaisia tietokoneen käyttötaitoja (Google Drive ympäristö)

Soita Tommilta lisätietoja 8-17 välillä tai lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostitse: tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi 
Halutessasi voit lähettää hakemuksesi lomakkeen kautta: http://selekta.likeit.fi/apply/21928155

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi
Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Mikäli tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, on meillä myös useita muitakin toimeksiantoja ja hiljaisia hakuja asiakkailtamme. Joten jos olet harkinnut hakeutuvasi uusien haasteiden pariin ole yhteydessä Tommiin. Kaikki työnhakuusi liittyvät asiat käsitellään luottamuksellisesti, eivätkä tietosi välity kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi.

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.