Työnjohtaja toimitilasaneerauskohteisiin

Haemme asiakkaalleemme pk-seudulle

TYÖNJOHTAJAA TOIMITILASANEERAUSKOHTEISIIN

Asiakasyrityksemme keskittynyt toimitila ja muutosrakentamisen kohteisiin. Kyseessä on kotimainen ja nykyaikainen asiakaslähtöinen toimija. Ratkaisukeskeinen ja ammattimainen toimintatapa sekä osaavan henkilökunnan tarjoama tuki tarjoaa sinulle hyvän lähtökohdan työssäsi onnistumiseen. He tarjoavat sinulle rennon ja mukavan työilmapiirin, paljon mielenkiintoisia työkohteita sekä hyvän palkkauksen.

Tehtävissäsi toimit pk-seudulla työnjohtajana toimitilamuutoskohteissa. Hankkeen kokoluokasta riippuen sinulla voi olla työn alla yksi isompi tai muutama pienenpi kohde. Johdat työmaan käytäntöjä ja ja vastaat niin omien työntekijöiden kuin alihankkijoiden töiden etenemisistä. Lisäksi osallistut työmaakokouksiin jossa mukana tilaaja tai tämän edustaja. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä myyntihenkisyyttä. Teet itsenäisesti lisämuutostöiden tarjoukset ja hoidat nämä aina töiden valmistuseen asti. Lisäksi myös mahdolliset takuutöiden hoitaminen kuuluu työnkuvaasi.

Odotamme sinulta rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta. Voit olla vasta urasi alkutaipaleella oleva tai sitten kokeneempi ammattilainen. Tarvitset työssäsi ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus on eduksi. 

Soita, laita viestiä tai lähetä hakumus oheisesta linkistä, niin käynnistetään työnhakuprosessi haluamallasi tavalla. Hakulinkki: http://selekta.likeit.fi/apply/17570816

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi

Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.