Työnjohtajia korjausrakentamiseen

Etsimme asiakkaallemme pk-seudulle

TYÖNJOHTAJIA KORJAUSRAKENTAMISEEN

Haemme asiakkaillemme korjausrakentamisen ammattilaisia. Kohteet voivat olla asuntorakentamisen tai toimitilapuolen korjaus-/saneerauskohteita pääkaupunkiseudulla.

Asiakkaamme arvostavat ammattilaisia, sinua joka omaat hyvät yhteistyötaidot, paineensieto- ja ongelmanratkaisukyvyt. Tulet myös hyvin toimeen eri sidosryhmien kanssa ja kykenet kommunikoimaan niin asiakkaiden, tilaajan edustajan kuin alihankkijoidenkin kanssa suullisesti sekä kirjallisesti. Nykyaikaisten IT -laitteiden ja ohjelmistojen käyttö on sinulle luontevaa.

Koulutukseltasi olet rakennusmestari tai -insinööri. Sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta rakennustyömaiden eri työvaiheiden työnjohtotehtävistä. Seuraat aikataulua ja kustannuksia, teet kustannus-/muutostöiden laskentaa ja hankintoja tarpeen mukaan.

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi
Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Soita tai laita hakemus niin keskustellaan asiakkaillamme avoinna olevista tehtävästä tarkemmin.
Hakemuksen linkki: http://selekta.likeit.fi/apply/18043617

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.