Työpäällikkö linjasaneerauksiin

Haemme asiakkaallemme

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ 

linjasaneerauskohteisiin pääkaupunkiseudulle. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksen palkkalistoille.

Asiakasyrityksemme on alalla arvostettu ja tunnettu kotimainen toimija. He tarjoavat sinulle ison talon puitteet, kuitenkin sopivan notkeassa yksikössä jossa yhteistyö on saumatonta. Matala organisaatiorakenne ja ammattimainen toimintapa takaa sinulle hyvät puitteet tehtävässäsi onnistumiseen. 

Sinulta löytyy jo vankkaa osaamista korjausrakentamisesta ja linjasaneerauskohteista. Olet jo läpivienyt projekteja joko työpäällikkönä tai vastaavana mestarina työmaalla. Hallitset projektikokonaisuudet alusta loppuun ja tunnet sopimuskäytännöt. Teet yhteistyötä työnjohtajien kanssa ja omaat hyvät yhteistyötaidot eri sidosryhmiin.

Odotamme sinulta:
– Rakennusmestarin, tai insinöörin opintoja
– Aikaisempaa kokemusta projektien läpivienneistä 
– Hyviä yhteistyö- ja johtamistaitoja
– Kykyä itsenäisiin ratkaisuihin
– Sujuvaa suomen kielen taitoa
– Hyviä IT -taitoja

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi

Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Soita tai laita viestiä: puh. 040 8200 917. Voit myös lähettää hakemuksen suoraan hakulomakkeen kautta linkistä: http://selekta.likeit.fi/apply/15440978

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.