Vastaava mestari, kerrostalokohde Tuusulassa

Etsimme asiakkaallemme

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille. Heillä on alkamassa Tuusulassa kerrostalo uudiskohde, johon haetaan vastaavaa työnjohtajaa.

Asiakasyrityksemme on keskisuuri rakennusliike joka on keskittynyt talonrakennuskohteiden urakointiin. He tarjoavat sinulle mielekästä tekemistä ja ammattimaisesti johdetun organisaation taustatuen, sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Vastaat työmaallasi eri rakennusvaiheiden työnjohdosta, sekä  työkohteiden kustannuksien hallinnasta. Toimit yhteistyössä alihankkijoiden sekä talon oman väen kanssa. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja kykenet toimimaan ratkaisukeskeisesti ajoittain hektisissäkin tilanteissa. Rakentaminen on joukkuepeliä ja hyvät esimies- sekä yhteistyötaidot ovat siksi tärkeitä ominaisuuksia. Aikaisempi kokemus vastaavan työnjohtajan tehtävistä on edellytys.

Odotamme sinulta:
– Rakennusmestarin tai -insinöörin opintoja
– Useamman vuoden työkokemusta työnjohtotehtävistä 
– Hyviä yhteistyö- ja johtamistaitoja
– Kykyä itsenäisiin ratkaisuihin
– Sujuvaa suomen kielen taitoa
– Nykyaikaisten IT -laitteiden ja ohjelmistojen käyttötaitoja.

Haastattelut aloitetaan heti ja mahdollinen työnaloitusaika sovitaan tapauskohtaisesti. 

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi
Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Soita tai laita hakemus niin keskustellaan tehtävästä tarkemmin.
Hakemuksen linkki: http://selekta.likeit.fi/apply/18968075

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.