Vastaava työnjohtaja linjasaneerauksiin

Etsimme asiakkaallemme pk-seudulle

VASTAAVA TYÖNJOHTAJA LINJASANEERAUKSIIN

Haemme asiakkaallemme korjausrakentamisen ammattilaista. Asiakasyrityksemme on keskisuuri ja hyvämaineinen kotimainen toimija. He tarjoavat sinulle vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkkauksen, sekä ammattiamisesti johdetun organisaation taustatuen. He arvostavat ja panostavat henkilökunnan työhyvinvointiin, joka näkyy pitkistä työsuhteista ja hyvästä työilmapiiristä.

Työkohteet voivat olla mm. pk-seudulla olevia 60-luvun jälkeen rakennettujen kerrostalojen linjasaneerauskohteita kokoluokaltaan 1-8 meur. Vastaavana työnjohtajana sinulla on kohteessasi apuna työnjohtaja, timpuriporukka, sekä asukasyhteistyöstä vastaava ammattilainen. Toimit työmaallasi heidän esimiehenä ja vastaat tehtävissäsi työpäällikölle. Olet oma-aloitteinen, vastuuntunnollinen ja rehti rakennusalan ammattilainen. Kykenet toimimaan itsenäisesti ja määrätietoisesti hyvässä yhteistyössä oman talon väen, alihankkijoiden ja eri sidosryhmien kanssa.

Aiempi kokemus vastaana työnjohtajana toimimisesta ei ole välttämätön. Riittää että sinulta löytyy aiempaa työnjohtokokemusta saneerausalalta mielellään muutaman vuoden ajalta, sekä lisäksi vastaavan pätevyyden saamiseen tarvittava koulutus. 

Odotamme sinulta:
– Teknikon, rakennusmestarin, tai insinöörin opintoja
– Aiempaa työnjohtokokemusta työmailta 
– Hyviä yhteistyö- ja johtamistaitoja
– Kykyä itsenäisiin ratkaisuihin
– Sujuvaa suomen kielen taitoa
– Hyviä IT -taitoja

Luottamukselliset yhteydentot:
Tommi Kerajärvi

Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Soita Tommi tai laita viestiä: puh. 040 8200 917.
Voit myös lähettää hakemuksen suoraan hakulomakkeen kautta linkistä: http://selekta.likeit.fi/apply/21966990

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.