Vastaava työnjohtaja toimitilakohteeseen, Kotka

Haemme asiakkaalleemme Kotkaan

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA TOIMITILAKOHTEESEEN

Asiakasyrityksemme on vakavarainen keskisuuri kotimainen rakennusliike, jolla on toimintaa usealla paikkakunnalla Suomessa. Kohteita heillä on aina asuntorakentamisesta toimitila- ja teollisuuskohteisiin.  
Heillä on alkamassa Kotkassa logistiikkakeskuksen muutostyökohde johon haetaan vastaavaa työnjohtajaa. Kohteen arvioitu kesto on noin kuusi kuukautta. Asiakkaamme tarjoaa sinulle rennon ja nuorekkaan työilmapiirin, kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuksien mukaan uusia työkohteista Kotkan tai pk-seudun talousalueella tämän kohteen valmistuttua.

Vastaat työmaallasi eri rakennusvaiheiden työnjohdosta, sekä  työkohteiden kustannuksien hallinnasta. Toimit yhteistyössä alihankkijoiden sekä talon oman väen kanssa. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja kykenet toimimaan ratkaisukeskeisesti ajoittain hektisissäkin tilanteissa. Hyvät asiakaspalvelutaidot on edellytys, koska tehtävässäsi toimit tilaajan kanssa hyvässä yhteistyössä työnantajaasi edustaen.

Odotamme sinulta rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa, sekä aikasempaa kokemusta toimila- tai saneerauskohteista. Aikaisempi kokemus vastaavana toimimisesta vastaavissa kohteissa Kotkassa on eduksi. Lisäksi hallitset nykyaikaiset IT -laitteet ja -ohjelmistot. 

Soita tai laita hakemus niin keskustellaan tehtävästä tarkemmin.
Hakemuksen linkki: http://selekta.likeit.fi/apply/18451578

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi

Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.