Vastaava työnjohtaja toimitilarakentamiseen

Haemme rakennusalalla toimivalle asiakkaalleemme

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA TOIMITILARAKENTAMISEEN

Asiakasyrityksemme toimii Keski-Uudellamaalla ja heidän tarjontaan kuuluu pääosin toimitilojen, toimistojen ja hallien rakennuspalveluita. Yritys on kasvanut tasaisesti viime vuosina. Heillä on alkamassa olevia hankkeita Uudenmaan alueella, johon he etsivät toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kokenutta ammattilaista. 
Matala ja notkea organisaatiorakenne mahdollistaa ketterän toimintatavan ja nopean tiedonkulun. Hyvä laatu ja nopea toteutus eri kokoisissa uudisrakennusurakoissa laadukkaalla kalustolla on mahdollistanut hyvän asiakastyytyväisyyden. 

Hakemamme ammattilainen osaa ohjata tuotantoa huomioiden laadun, talouden, ajanhallinnan sekä työturvallisuuden. Sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta toimitilarakentamisesta ja olet jo läpivienut  projekteja vastaavana työnjohtajana. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Odotamme sinulta:
– Rakennusinsinöörin tai -mestarin opintoja
– Aiempaa työnjohtokokemusta vähintään 3 vuoden ajalta
– Paineensieto- sekä ongelmanratkomiskykyä
– Kykyä työskennellä itsenäisesti ja joustavasti
– Hyviä yhteistyötaitoja eri sidosryhmien kanssa
– Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
– Sopimusteknisten asioiden tuntemista (YSE)
– Nykyaikaisia tietokoneen käyttötaitoja

Soita, laita viestiä tai lähetä hakumus oheisesta linkistä, niin käynnistetään työnhakuprosessi haluamallasi tavalla. Hakulinkki: http://selekta.likeit.fi/apply/17527772

Luottamukselliset yhteydenotot:
Tommi Kerajärvi

Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.