Vastaava työnjohtaja uudiskohteeseen, Turku

Haemme rakennusalalla toimivalle asiakkaallemme 

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA UUDISKOHTEESEEN

vakituiseen työsuhteeseen Turun talousalueelle. Asiakasyrityksemme toimii valtakunnallisesti uudistuotannon ja korjausrakentamisen saralla. Kyseessä on hyvämaineinen suomalainen rakentaja joka tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut. Asiakaskeskeinen toimintatapa hyvin johdetussa organisaatiossa antaa sinulle hyvät puitteet työssäsi onnistumiseen.

Vastaat toimitilauudiskohteen työmaallasi eri rakennusvaiheiden työnjohdosta, sekä  työkohteiden kustannuksien hallinnasta. Toimit yhteistyössä alihankkijoiden sekä talon oman väen kanssa. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja kykenet toimimaan ratkaisukeskeisesti ajoittain hektisissäkin tilanteissa. Rakentaminen on joukkuepeliä ja hyvät esimies- sekä yhteistyötaidot ovat siksi tärkeitä ominaisuuksia. Eduksi katsotaan jos olet toiminut jo vastaavana mestarina Turussa olevissa työkohteissa. Lisäksi 3D-ohjelmistojen käyttötaito on hyvä lisä, muttei pakollinen.

Odotamme sinulta:
– Rakennusmestarin tai insinöörin opintoja
– Aiempaa työnjohtokokemusta rakennustyömailta
– Hyviä yhteistyö- ja johtamistaitoja
– Kykyä itsenäisiin ratkaisuihin
– Sujuvaa suomen kielen taitoa
– Nykyaikaisten IT -ohjelmistojen käyttötaitoja 

Luottamukselliset yhteydenotot: 
Tommi Kerajärvi
Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Soita tai lähetä hakemus/CV niin keskustellaan tehtävästä tarkemmin.
Hakemuksen linkki: http://selekta.likeit.fi/apply/17908768

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.