Yksikönvetäjä henkilöstövuokrausalalle Kainuuseen

Konsernimme toiminnan kasvaessa haemme Selektalle tuloshakuista

YKSIKÖNVETÄJÄÄ KAINUUSEEN

Selekta on uranuurtaja rakennusalan, talotekniikan, logistiikan, kiinteistö-, teollisuus- ja tuotantoalan henkilöstön välittämisessä ja rekrytoinnissa. Työllistämme joka päivä työntekijöitä näille aloille – jo vuodesta 1999 lähtien! Selekta konsernin liikevaihto oli vuonna 2018 n. 32milj. euroa, Selekta täytti tänä vuonna 20vuotta.

Uuteen Kainuuseen perustettavassa yksikössämme tehtävässäsi tulet vastaamaan yksikön rakentamisesta ja sen vetämisestä, valtakunnallinen toimialajohtajamme tukee-, auttaa -ja opastaa päivittäisessä työssäsi tarpeen mukaan.  
Kehität alueella käytännön päivittäisiä toimintoja ja vastaat sen tuloksellisesta toiminnasta. Tehtävä on monipuolinen ja pääset itse vaikuttamaan tämän kokonaisuuden ja käytäntöjen kehittämiseen ja sen toteuttamiseen.

Odotamme sinulta henkilöstövuokrausalalta aikaisempaa kokemusta, hyviä ihmissuhde- ja esimiestaitoja. Olet pitkäjänteinen ja toimit suunnitelmallisesti, sekä kykenet priorisoimaan asioita ajoittain hektisissäkin tilanteissa. Työtehtävässä vaaditaan B-ajokorttia.

Tarjoamme sinulle:
– Työpisteen Kainuuseen
– Hyvän palkkausmallin
– Liikunta- ja kulttuurisetelit
– Lounasetu
– Tarvittaessa vapaa autoetu

Mikäli olet etsimämme henkilö, laita hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen: petri.juotasniemi@selekta.fi

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä:
Konsernin Myyntijohtaja
Petri Juotasniemi
040 869 7474
petri.juotasniemi@selekta.fi