.
Räätälöidyt henkilöstöratkaisut työnantajille ja työntekijöille
Suorarekrytointi

Haemme teille teidän tarpeisiinne sopivia ammattilaisia, jotka rekrytoidaan suoraan yrityksenne palkkalistoille. Haastattelemme henkilökohtaisesti jokaisen hakijakandidaatin ja rekrytoinnin tukena käytämme henkilöanalysointityökaluja.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on kasvanut myös ylempien toimihenkilöiden sekä johdon rekrytoinneissa. Yritys sekä
tehtävään valittu henkilö pääsevät tutustumaan toisiinsa ennen varsinaista rekrytointia suoraan yritykseen. Henkilöstövuokraus sopii myös projektiluontoisiin sekä määrä-aikaisiin tehtäviin tapauskohtaisesti.

Haluatko ensin tavata meidät?

Haluatko ensin tavata meidät ja keskustella teille sopivimmasta palvelusta? Voimme yhdessä keskustella tavoitteistanne sekä tarpeistanne ja miettiä yhdessä teille sopivinta palvelumuotoa. Ota meihin yhteyttä.

Työnhakijalle

Haemme ammattilaisia logistiikan, teollisuuden ja rakentamisen aloille. Me keskitymme toimihenkilöhakuihin. Mikäli harkitset uralle uutta suuntaa tai alan vaihtoa tai haluat hiljaisesti hakea uusia työmahdollisuuksia, ota meihin yhteyttä. Aloita hakeminen helposti jättämällä avoin työhakemus tai katso ”avoimet työpaikat” -osio

Toimialamme

Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin, vaan palvelemme myös monia muita toimialoja kuten, kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloja.