Rekrymesta

PALVELUMME ASIAKASYRITYKSILLE

HENKILÖSTÖVUOKRAUS

Henkilöstövuokraus on joustava ja kustannustehokas tapa löytää työntekijöitä lyhyisiin ja pitkiin työsuhteisiin. Asiakkaanamme voit luottaa rekrytointiprosessin sekä työsuhteen hoidon meille ja keskittyä itse ydin liiketoimintaan. Varustamme työntekijän asianmukaisesti sekä hoidamme palkan maksun, työnantajavelvoitteet sekä työterveyshuollon. Pitkä ja laaja toimialakokemuksemme auttaa löytämään oikeat tekijät tarvitsemiinne työtehtäviin.

SUORAREKRYTOINTI

Suorarekrytointi palvelut on helppo tapa löytää oikeat tekijät työskentelemään suoraan yrityksesi palkkalistoille. Hoidamme koko rekrytointiprosessin joten säästätte aikaa, rahaa ja voitte keskittyä liiketoimintaanne. Tunnemme pitkällä kokemuksella toimialat ja tiedämme mitä osaamista työntekijällä täytyy olla. Löydämme päällikön, asiantuntijan, insinöörin tai minkä tahansa työntekijän kenet tarvitsettekaan.

LIITY VIP-HAKIJAKSI ILMAISEKSI JA SAAT RUTKASTI ETUJA SEKÄ ETULYÖNTIASEMAN

Liity nyt täysin ILMAISEKSI  Rekrymestan VIP-hakijaksi ja anna tietosi niin saat uusimmat työpaikat ensimmäisenä sähköpostiisi sekä saat etulyöntiaseman unelmapaikkaasi. Lisäksi voit voittaa mahtavia palkintoja sekä saat kutsuja VIP-hakijoiden erikoistilaisuuksiin.